Coaching

Keuzes maken die bij jou passen, die jou blij maken.

Jouw eigen richting vinden en ook gaan.

Het hoofd bieden aan obstakels.

Je doelen bereiken.

Helder je doelen bepalen en scherpstellen. De weg er naartoe kiezen, uitzetten, bespreken en stap voor stap dit pad gaan, tot je er bent. Trouw aan jezelf. Zodat je ja ja is, en je nee nee. Authentiek aan wie je bent.

Als je hierbij een reisgenoot zoekt, die met je meeloopt en je creatief begeleidt op jouw tocht naar je eigen antwoorden en jouw richting, die je met kennis van zaken langsheen hindernissen gidst, klop dan maar bij mij aan.

Dit kan gaan over bepaalde aspecten van je leven: relatie(s), werk, geld, wonen, kinderen, gezondheid, tijdsbesteding,... maar evengoed over je hele leven in ogenschouw nemen.

Vanuit verschillende invalshoeken en zienswijzen sta ik je bij om met een open vizier die keuzes te maken die bij jou passen, die jou blij maken.  

Mijn belangrijkste denkkader is de Zijnsgeori├źnteerde visie.

Een transpersoonlijke manier om naar jezelf te kijken. Transpersoonlijk omdat we in wezen veel ruimer en groter zijn dan onze persoonlijkheid. Met persoonlijkheid bedoel ik die 'constructie' die we 'IK' zijn gaan noemen. Door allerlei boodschappen die we in onze jeugd meekregen zijn we van alles over onszelf gaan aannemen en geloven.

Door die tegen het licht te houden van wie je echt bent, kan je die richting en die keuzes gaan maken, die echt van jou zijn. Ontdaan van de ballast die je onderweg hebt opgedaan, omdat dat niet is wie je ten diepste bent.

Vanuit contact met wie je echt bent, zal je andere en passender keuzes maken, dan wanneer je dat doet vanuit je opgedane 'persoonlijkheid'. 

De langste weg die ik ooit af te leggen had, was de weg van mijn verstand naar mijn hart.